Uw hypotheekadviseur in Barendrecht

Bij het kopen van een huis wilt u natuurlijk zekerheid over uw woonlasten en liefst over een langere periode. Er zijn legio mogelijkheden voor hypotheken, maar daarom is het kiezen van de juiste hypotheek best een lastige zaak. Onze ervaren en deskundige hypotheekadviseurs helpen u graag bij uw keuze. We gaan op zoek naar een hypotheek die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Voor hypotheekadvies in Barendrecht en regio Rotterdam kunt u ook terecht bij onze dependance in Barendrecht bij RE/MAX makelaarsgroep.

Maak een afspraak
Hypotheekadviseur Barendrecht Koos Rook Financiële Diensten
REMAX Koos Rook Barendrecht Hypotheekadvies
Hypotheekadviseur-Barendrecht

Wat anderen over ons zeggen

“Kundig advies”

Fijn geholpen met kundig advies. Daarnaast nam de adviseur de tijd in het gesprek en geen enkele vraag was te gek.

Lees al onze reviews >

“Zeer positief”

Direct een goed gevoel bij Koos Rook Financiële Diensten! Kundig, betrokken, bereikbaar, meedenkend en volhoudend.

 HYPOTHEEK ADVIES

Bekijk samen welke hypotheek het beste bij uw situatie en wensen past.

Neem contact op

 HYPOTHEEK OVERSLUITEN

Wij berekenen samen met u of oversluiten gunstig is.

NEEM CONTACT OP

MAXIMALE HYPOTHEEK BEREKENEN

Samen met u kijken wij of uw droomhuis bereikbaar is.

BEREKEN HET

Koos Rook Financiële Diensten & Marco Bos – Samen sterk in Barendrecht

Welkom bij Koos Rook Financiële Diensten, uw betrouwbare partner voor hypotheekadvies in Barendrecht. In nauwe samenwerking met Marco Bos, uw lokale en ervaren makelaar bij RE/MAX makelaarsgroep in Barendrecht, zorgen wij ervoor dat u niet alleen de perfecte woning vindt maar ook de beste hypotheekdeal sluit.

Ontmoet onze Hypotheekadviseur: Michel van den Brink

Michel van den Brink van Koos Rook Financiële Diensten staat centraal in onze dienstverlening in Barendrecht. Met jarenlange ervaring in de financiële sector en een passie voor het helpen van mensen bij het vinden van hun ideale hypotheek, is Michel uw betrouwbare gids in de complexe wereld van hypotheken.

Michel’s expertise omvat alle aspecten van hypotheekadvies: van het beoordelen van uw financiële situatie tot het adviseren over de beste hypotheekvorm die past bij uw unieke behoeften. Hij staat bekend om zijn persoonlijke aanpak, waarbij hij de tijd neemt om uw situatie grondig te begrijpen, zodat u de best mogelijke beslissing kunt nemen.

Hypotheekadviseur-Barendrecht
Maak een afspraak
Marco Bos samenwerking Koos Rook Financiele Diensten Barendrecht

Over Marco Bos

Marco Bos staat bekend om zijn deskundigheid, lokale marktkennis en persoonlijke aanpak in de vastgoedwereld van Barendrecht. Hij is medekantooreigenaar en taxateur. Marco is actief in Rhoon-Portland, Barendrecht en omgeving en gespecialiseerd in de wijken Ter Leede, Smitshoek, Riederhoek, Regenboog en Nieuweland.

Samen met zijn team verzorgt hij de perfecte match bij aankoop en verkoop van woningen. Als uw makelaar zorgt Marco voor een soepele zoektocht naar uw ideale woning, ondersteund door de betrouwbare financiële dienstverlening van Koos Rook Financiële Diensten.

Meer over Marco Bos

Waarom kiezen voor ons?

✔️ Lokale expertise: diepgaande kennis van de Barendrechtse vastgoedmarkt.

✔️ Persoonlijke aandacht: Zowel Koos Rook Financiële Diensten als Marco Bos staan bekend om hun persoonlijke en toegewijde service.

✔️ Alles onder één dak: van het vinden van uw droomhuis tot het regelen van de financiën.

 

Hypotheekadvies bij Koos Rook uitgelegd

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wat is onafhankelijk hypotheekadvies bij Koos Rook Financiële Diensten en hoe zorgen we ervoor dat u het beste advies krijgt voor uw situatie?

Voorbereiding hypotheekadvies

Met een goede voorbereiding van het hypotheekadvies gesprek kunnen wij u het snelst duidelijkheid verschaffen van uw mogelijkheden.

Wat kost een hypotheekadvies?

Een eerste hypotheekadvies is altijd gratis en vrijblijvend. Wij leggen u graag uit waarom en vooral wanneer u betaalt voor uw hypotheekadvies.

Veelgestelde vragen

Een eerste hypotheekgesprek is altijd vrijblijvend en zijn dus geen kosten aan verbonden. Uw adviseur legt u graag uit waarom en vooral wanneer u betaalt voor uw hypotheekadvies.

Onze ervaren en deskundige hypotheekadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Wij geven onafhankelijk advies. Samen met u gaan wij op zoek naar een hypotheek die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Op basis hiervan vergelijken wij de hypotheken bij diverse banken en geldverstrekkers. Ook bij uw eigen bank.

Na deze vergelijking bekijken wij samen met u de hypotheek met de voor u meest gunstigste voorwaarden en maandlasten. Wij geven u een een passend advies over welke hypotheek het beste past bij u past. U bent zelf vrij om een keuze hieruit te maken of niet.

Komt u uit de regio Krimpen aan den IJssel of Krimpenerwaard dan kunt u voor hypotheekadvies terecht op ons kantoor in Krimpen aan den IJssel. Voor hypotheekadvies in de regio van Barendrecht en Rotterdam kunt u terecht bij onze dependance in Barendrecht bij RE/MAX.

Een goede voorbereiding is het halve werk.Hieronder een korte opsomming wat u mee kunt nemen:

 • Geldig legitimatiebewijs
 • Recente salarisstrook
 • Pensioenoverzicht
 • Overzichten van leningen en kredieten
 • Werkgeversverklaring
 • Bent u Zelfstandig ondernemer? Neem dan de aangifte inkomstenbelasting of jaarrekening van de laatste drie jaar mee.
 • Neem gegevens van de betreffende woning mee. Dus ook het voorlopig koopcontract.
 • Hypotheek oversluiten? Neem dan de gegevens van uw huidige hypotheek mee.

Het is ook belangrijk om alvast na te denken over onderwerpen die u belangrijk vindt en die eventueel invloed hebben op uw financiële situatie in de toekomst.

We zoeken graag voor u uit of het interessant is om uw huidige hypotheek over te sluiten. Door veranderingen in hypotheekrente en de waarde van woningen kunt u wellicht uw woonlasten verlagen. Mogelijk kunt u extra geld beschikbaar krijgen voor aanpassingen in uw woning. Ook bestaat de mogelijkheid dat u vrij beschikbaar geld kunt opnemen.

Wij zijn gevestigd in het kantoor van RE/MAX Makelaarsgroep in Barendrecht. Het adres is Dorpsstraat 50, 2992 BE Barendrecht.

U kunt met ons contact opnemen via onze contactpagina. Of u kunt ons bellen op 0180513069. Geef a.u.b. duidelijk aan dat het om een afspraak in Barendrecht gaat.

Verschillende soorten hypotheken

Wij helpen u graag met het vinden van een passende hypotheek bij uw wensen en uw situatie.

Maak vrijblijvend een afspraak

Verschillende soorten hypotheken

 • Annuïteitenhypotheek
 • Lineare hypotheek
 • Aflossingsvrije hypotheek
 • Verduurzaamhypotheek
 • Startershypotheek
 • Seniorenhypotheek

Wij helpen u graag met het vinden van een passende hypotheek bij uw wensen en uw situatie.

Afspraak maken

Bereken uw maximale hypotheek

Met onze hypotheek calculator krijgt u een indicatie van uw maximale hypotheek.Maar, hypotheken zijn maatwerk. Maak dus altijd een afspraak om te bespreken wat bij uw persoonlijke situatie past.

Kan ik dit huis betalen?

Bereken snel of uw droomhuis binnen handbereik ligt.

Bereken of u dit huis kunt betalen

Wat worden mijn maandlasten?

Heeft u een leuke woning gevonden en bent u benieuwd wat uw maandlasten worden? Check het met onze tool.

Onze hypotheek partners

Uw contactpersonen in Barendrecht

Hypotheekadviseur Michel van den Brink Barendrecht

Michel van den Brink

Vennoot en Hypotheek
Adviseur

0180 513 069
06 542 538 21
michel@koosrook.nl

Marco Bos Makelaar

Marco Bos

Makelaar & Taxater
Medekantooreigenaar

0180 615 233
06 249 959 34
marcobos@remax.nl